tisdag 2 oktober 2012

Värmande choklad från Dagmar's

När jag frågade Mr. om han kanske ville ha lite varm choklad fick jag ett lyckligt leende som svar. Så i Körsbärshemmet förgylldes kvällen av en modifierad variant av den Spanska Chokladen från Dagmar's Kitchen.

Jag gjorde den med mucavadosocker, hottade upp den med några puffar chilli och serverade med punchgrädde (helt enkelt vispad grädde, smaksatt med punch). Den fick toppbetyg, blev storfavorit och kommer att avnjutas närhelst dagen behöver lite guldkant eller vi behöver lite lycka som bara en kopp varm choklad kan ge när kvällarna känns kalla.



Från djupet av våra hjärtan:
Tack Sonja för att du lade upp det receptet!

/Körsbäret & Mr.

1 kommentar:

  1. Ha, ha! Alltid härligt när man kan få inspirera lite i vardagen! Jag testade faktiskt också med muscovado häromkvällen, fast märkte ingen större smakskillnad jämfört med vanligt vitt socker. Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Mer läsning:

pinit