Vem är Körsbäret?

Körsbäret är ett namn jag har adopterat från min kära mor eftersom jag, precis som hon, är väldigt förtjust i körsbär. Hon står för barndomsminnen av vaniljbullar, hallongrottor och saftkalas i trädgården, ett namn klart värdigt en matbloggerska!

Jag som bloggar under namnet heter Cecilia och har haft en rejäl sväng av alla möjliga matidéer. Var ett tag vegetarian, rå-vegan, typ-vegetarian, kaloriräknare, LCHF-are...you name it. Men nu försöker jag släppa alla såna ramar och fokusera på att mat ska lagas med glädje och den får gärna vara en fröjd för såväl ögat som smaklökarna. Att laga mat, baka, plocka svamp och annat gott, det är min favoritterapi. Känslan när man knådar en deg och inget annat spelar någon roll just där och då än att degen blir mjuk och fin, eller lyckan när man provar ett nytt recept och det blir minst lika bra som förväntat. Eller när man totalmisslyckas också för den delen, får ett kökskaos och ett minne att skratta gott åt.

Välkommen till mitt kök och mitt liv, hoppas du hittar något som faller dig i smaken! :)

3 kommentarer:

 1. Åh, vad jag gillar din presentation! Precis mitt i prick så känner jag också för mat & bak! Fast jag har aldrig testat att kalla mig vegetarian - trots att vi egentligen äter väldigt lite kött... Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar den, nu blev jag glad! :) Äh, att stämpla sig som vegetarian var överskattat, men nu har jag testat det ;)
   Kram på dig med

   Radera
 2. Hallongrottor är gott.

  När jag skulle köppa några, bad jag om några hallonkäftar...
  ?????

  SvaraRadera

Mer läsning:

pinit