onsdag 9 juni 2010

Potatissallad

Har ju utlovat recept från fredagens student, så för att få det gjort måste jag ju börja någon stans.
Här är receptet på min favoritpotatissallad.

Fräsch och himmelskt god!

ca 4 portioner:
// ca 600 g fast potatis // 70 g ruccola // en påse pinjenötter // olivolja // flingsalt //

Skala potatisen och skär den i ca 2-3 cm stora tärningar. Koka tills den precis är färdig, låt den inte bli överkokt, då blir det bara smul av den i salladen sen!
Häll av potatisen och lägg den i en stor skål, häll över pinjenötterna och ruccolan (hacka ev. ruccolan lite om det är stora blad, så är det lättare att blanda sen).
Ringla över olivolja och strö på flingsalt efter smak.
Blanda om och servera till t.ex. grillat en sommardag :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mer läsning:

pinit