onsdag 9 juni 2010

Mitt första monster!

Jag var ute och sprang 5:an i Skatås tillsammans med Plommonet igår, det är så himla skönt att springa i regn! Så efter ett sen ha kört lite fys var vi galet nöjda med vår prestation och tog oss hem sådär skönt trötta och efter-tränings-nöjda.
Och oj vad jag var hungrig när jag kom hem, så för att inte vräka i mig allt jag hittade svängde jag ihop en härligt grön smoothie som smakade riktigt gott!
Även om min gäst för kvällen tittade med viss skepsis på den gröna geggan, men han erkände efter ett smakprov att det inte alls var så illa som det såg ut :)

Mitt allra första gröna monster!! 

Körsbärets gröna premiärmonster
// en apelsin // en banan // 2 nävar salladsmix (färdig på påse) // en tsk spirulina //

Skala och skär apelsinen i klyftor, dela bananen i bitar och mixa dem med salladen och spirulinan.
Strössla över lite hackade nötter.

enjoy!


3 kommentarer:

 1. Jaaa, du gör också gröna monster! Visst är dem awesmoe! =D Mamma tittade också skeptiskt på mitt on-the-go-monster, men även hon höll med om att det smakade gott. Ha! Efter tag så blir det "Ju grönare desto finare". ;)

  Tack själv, det var toppen! Jag har ingen sådär utmärkande träningsvärk, är mest lite död i hela kroppen. :P (wow, spontanrim!)

  SvaraRadera
 2. Åhhh, det dår såg riktigt giftigt ut :D Spirulina är ju helt fantastiskt, men det var länge sen jag hade hemma, var köper du din?

  SvaraRadera
 3. @ Plommonet: Ja, gröna monster är underbart! Jag kommer inte släppa dem i första taget! ^^

  @ Ella: Ja visst gör det, jag skulle nog tveka lite till att dricka det om jag inte visste vad det var. Jag köper min på Råvarubutikens hemsida, den var slut där ett tag, men nu har de inne igen :)

  SvaraRadera

Mer läsning:

pinit