Instruktioner har Plommonet skrivit ner så fint här <---
Jag bjuder på en illustrerad variant.
Först hälldes hälften av ölen i ett glas till mig, i andra hälften la jag ner lite rub, resten av rubben gneds och mojslades ut över kycklingen. Sen var det dags för något jag inte trodde jag skulle göra i mina dagar, men kycklingen träddes över ölburken.
Ungefär såhär:
Det var med nöd och näppe vi fick in kycklingåbäket i ugnen efter att ha flyttat gallret till lägsta nivån. Nästa gång håller vi oss till en 33 cl-burk och inte 50 cl...
När Carl pep (Carl är våran timer. Long story, tar den en annan gång) trixades kycklingen ut. Alldeles knaperstekt på utsidan och saftigt ölkokt innuti. Köttet bara föll av benen!
Sanslöst gott och sådär enkelt så man nästan inte tror det är sant!
Testa. Det är inte ett tips, det är en order.
/Körsbäret
Snacka om bak-fylla...
SvaraRadera