tisdag 9 juli 2013

Småpotatis och bredspackel


Det har varit väldigt tyst här ett tag, av den enkla anledningen att det inte har lagats särskilt mycket mat i körsbärets kök de senaste dagarna. De senaste fem dagarna har nämligen spenderats bland tapetrester, slipdamm, spackelspadar och färgburkar (för att bara nämna några saker som har trängts i köket). Idag flyttade vi äntligen in i köket igen och slapp äta middag i soffan, halleluja!

Köket har gått från en nyans som påminde lite om gräddsås med tomat i till en fantastiskt lugn neutralt grå och tapetskarvarna som gjorde väggen bredrandig är nu ett minne blott! Vi är trötta men nöjda och orkar inte med någon längre skrift än så här, så jag bjuder på lite bilder från renoveringsbubblan som vi har bott i de senaste dagarna.Tapeten började vi riva innan hyllorna var nere, bråttombråttom :P 


Det slipades i hopp om släta, målningsbara väggar...Men vi fick helt enkelt lära oss något nytt och bredspackla istället!


Prylar i varenda hörn

Mellan spackelvarven hann jag både konstatera att potatisen nog behöver lite mer tid på sig...

Och konstatera att det är snålt med blåbär i år, men skam den som ger sig!
Älskade, sommarsmakande bär.

Men så rätt vad det var så blev det dags att måla och innan vi visste ordet av började det bli dags att återta köket med möbler och pynt.


Kokbokshyllan upp först, det gäller att prioritera!

När sedan även gardinen och Arlakossan var på plats var det inte mycket annat än att skåla som kvarstod.

Fönsterbrädans halvflagade färg har skrapats bort, en fröjd för ögat!


 Cheers!

/Körsbäret


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mer läsning:

pinit