måndag 3 maj 2010

FörstasidesNytt

Okej, jag medger att jag inte är något stort fan av att stå i kö, det har nog med väntandet att göra, jag blir rastlös av att vänta, men just idag var det lite mindre tråkigt än det brukar! När jag stod där och väntade på att mannen framför mig skulle bli klar med sin enorma kundvagn full av varor så började blicken vandra över tidningarna i stället vid kassan. Den stannade till vid GT:  "men, är inte det?..." Jodå, Mikkan själv i egen hög person på framsidan av tidningen!
Så jag  slängde ner den i korgen, gick hem och bläddrade fram och läste artikeln om lågkolhydrat-kost och hur hon hade gjort för att bli av med sötsuget och genast var det inte så hemskt att ha stått i kö längre (även om artikeln i sig var bland det lamaste jag läst i hälsoväg, lite besviken). Men tack för lite spännande händelser i vardagen ändå! :)

Har hittat min pulsklocka igen! Lycka!
Det behövdes en offentlig liten klagan för att den skulle komma fram. Den lille gynnaren hade trillat ner från hallbyrån och kilat sig fast mellan väggen och stegen som står inkilad bredvid byrån. Hittade den när jag tappade ner något annat där. Det firades med ett överraskande högt glädjetjut och en liten dans på hallgolvet.

1 kommentar:

  1. Haha, så du såg den också! :D Ja, det var ju inga långa utvecklingar om hälsosam kost där direkt, riktigt synd eftersom jag själv hade förberett mig med flera sidor av anteckningar och jag pratade jättelänge med journalisten. Men men. :)

    SvaraRadera

Mer läsning:

pinit