Kokosoljan är den godaste jag smakat och jag har blivit mullbärfrälst. Särskilt de svarta mullbären var fantastiskt goda och "tuggiga" vilket passa mig utmärkt!
Så var det de där algerna, vad gör man med dem egentligen? Remtången verkade spännande, ( jag undrar om det inte är sån tång som jag lekte att det var spaghetti när jag var liten ) Tja, det kan ju inte vara helt fel i en sallad tänkte jag, så lite improviserande i köket ledde till en färgglad sallad med remtång.
Har inte så bra koll på proportionerna, det brukar vara vad jag känner för just då, men förutom remtång som fått ligga i blöt 15 minuter så använde jag:
*Krispsallad
*Grön paprika
*Lila morot, riven
*Rödlök
*Coctailtomater
*Avocado
*Krossade valnötter
Toppa med valfri dressing och lite flingsalt.
Det blev riktigt gott, inte alls så slemmigt som jag först befarade. Enjoy!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar